Geurkaarsen die natuurlijk fantastisch ruiken:

Als een uitstapje naar je plaatselijke kaarsenwinkel je misselijk maakt, heb je synthetische geur ervaren. Niet precies de sfeer die u rond uw huis wilt verspreiden.

Niet alleen zijn synthetische geurstoffen misselijkmakend, maar ze kunnen ook echte gezondheidsproblemen veroorzaken. Er is zelfs een rapport uitgebracht waarin staat dat geurkaarsen gemaakt met paraffine, verontreinigde oliën, synthetische geurstoffen en loden lonten de grootste oorzaak zijn van luchtvervuiling binnenshuis.

Maar kaarsen voegen ogenblikkelijke sfeer toe aan elke kamer. De flikkering van een vlam en de geur van een heerlijke geur creëren een gezellige en uitnodigende omgeving voor u en uw gasten – u kunt het gewoon doen zonder de ongezonde rommel.

Dit is wat je wilt vermijden bij het kopen en branden van kaarsen.

Dit zijn de top-ingrediënten die moeten worden vermeden in geurkaarsen:

  • Paraffinewas: De meeste traditionele kaarsen worden gemaakt met paraffinewas, een petrochemisch bijproduct dat chemisch wordt verwerkt en vaak is verontreinigd met kankerverwekkende stoffen. Het wordt beschouwd als een verontreinigende stof binnenshuis wanneer het in kaarsen wordt gebrand.
  • Ingrediënten voor kunstmatige geurstoffen: Bessen uit de chemische geur zijn een mengsel van vele geuringrediënten. Ze veroorzaken een breed scala van gezondheidsproblemen, van hoofdpijn en duizeligheid tot astma, en zijn zelfs gekoppeld aan sommige soorten kanker.
  • Metalen wieken: weet je hoe een paar kaarsenlontjes die kleine draad erin hebben? Die kunnen zware metalen afgeven, waaronder lood, geassocieerd met neurologische en gedragsproblemen, hormonale onbalans en reproductieve problemen.
    Zoek in plaats daarvan naar deze niet-toxische geurkaarsjes
    Je kunt hele mooie kaarsen, heerlijke geuren en ook een veilig thuis hebben. Niet-toxische geurkaarsen worden gemaakt met gezondere wassen, zoals soja, kokosnoot, rijst, niet-verontreinigde plantaardige oliën en bijenwas. Natuurlijke geuren komen van etherische oliën en plantaardige ingrediënten.

Niet alle kaarsen bevatten een lijst met ingrediënten, waardoor het moeilijk is om te weten of je een veilige kaars koopt. Makers van veilige kaarsen laten meestal zien of paraffine of veiliger was werden gebruikt om het product te maken. Wat betreft geur, als er geen bepaling is van waar de geuri ngrediënten vandaan komen (bijvoorbeeld “etherische oliën”), vraag het dan simpelweg.

Het aansteken van een kaars zorgt meteen voor een beter humeur. En wanneer je een van deze mooie kaarsen aan steekt, weet je dat je veilig geniet van die flikkering en lekkere geur.

Ben je zelf op zoek naar geurkaarsen? Bekijk een van onderstaande aanbieders een.