Alles over slaapkamers

Ben je op zoek naar slaapkamerideeën om je te helpen bij het inrichten van je kamer, een frisse nieuwe look te geven of zelfs een renovatie te plannen? Hieronder vindt u enkele van onze favoriete slaapkamerideeën. We laten u zien hoe u kunt werken met lastige kamerlay-outs, gemeenschappelijke problemen met de inrichting kunt oplossen en uw slaapkamerontwerp kunt bijwerken.

Achtergrond toevoegen
Voeg een achtergrond toe om een ​​leuke accentmuur te creëren voor een eenvoudige update van de slaapkamer. Kies een muur als het brandpunt van uw kamer en voeg behang toe om uw accentmuur te creëren. Voor de slaapkamer beneden hebben we de muur achter het bed uitgekozen. Dit markeert het bed en geeft het een majestueuzere uitstraling. Voeg vervolgens leuke accessoires toe in dezelfde kleuren als je achtergrond om de look samen te binden.

Schakel nightstands in
Bepaal uw bed met een reeks interessante en sculpturale bijzettafels in plaats van nachtkastjes. Dit is een geweldige manier om uw slaapkamer een nieuwe look te geven. Let bij het selecteren van bijzettafels op tafels die op zijn minst hoog zijn als uw matras, anders zullen ze te klein lijken. Voeg vervolgens een paar hoge decoratieve lampen toe.

Maak een aangepast hoofdbord
Als u een platformbed hebt, maakt u een aangepast hoofdeinde door simpelweg een materiaal op de muur achter het bed aan te brengen. In de slaapkamer beneden pasten we een houten lambrisering toe op de muur achter het bed om een ​​aangepast hoofdeinde te maken. De afwerking in donker gebeitst hout vormt een aanvulling op de kleur van het platformbed en verbindt deze en de nachtkastjes visueel met elkaar. Je kunt je hoofdbord de volledige hoogte van de muur maken of halverwege stoppen. Om de minimale hoogte van uw hoofdeinde te bepalen, houdt u uw kussens hoger en meet u 15-20 cm daarboven.

Creëer een gezellige hoek
Bedden kunnen een slaapkamerlay-out heel lineair en vierkant maken. U kunt dit voorkomen door een comfortabele gestoffeerde stoel onder een hoek in de hoek te plaatsen. Dit verzacht de hoek van de kamer en stimuleert de bloedsomloop. Voeg een klein bijzettafeltje, een kunstwerk en een poef toe, als er ruimte is, om een ​​gezellige en uitnodigende plek te maken om te ontspannen.

Probeer een donkere muurkleur
Probeer een donkere muurkleur voor een gedurfde slaapkamerupdate. Donkere muren creëren een intiem en uitnodigend gevoel in een kamer. Ze zijn geweldig voor woonkamers, bibliotheken, eetkamers en slaapkamers. Wanneer u een donkere kleur op de muren gebruikt, houdt u de vloer en plafondafwerkingen lichter. De diepe bessenmuurkleur in deze slaapkamer benadrukt het bed, waardoor het de focus van de kamer wordt. Voeg wat kussens toe in een vergelijkbare kleur om de look af te maken.

Voeg hoteldetails toe
Je kunt geweldige meubeltricks van hotelkamers ophalen. Hotelkamerontwerpers zijn meesters in het ontwerpen van comfortabele slaapkamers om te slapen en te loungen. Hier is een geweldig hoteldetail dat uw slaapkamer een vleugje luxe zal geven. Voeg een paar comfortabele en uitnodigende gestoffeerde stoelen toe aan het einde van een bed om een ​​plaats te bieden voor lezen en ontspannen.

Maak een thema
Heb je een achtergrond of kunstwerk waar je van houdt? Gebruik het om een ​​thema te maken voor uw slaapkamerontwerp. We namen de erg eenvoudige slaapkamer beneden en transformeerden het in een oase met behang. U kunt behang gebruiken om stedelijke thema’s, tuinthema’s, bostaferelen en meer te maken. In het slaapkamerontwerp hieronder, creëert het palmbladbehang en de foto boven het bed een thema dat u onmiddellijk naar de tropen vervoert.

Bekijk hieronder onze partners eens welke leuke artikelen aanbieden uit deze categorie, wil je hier ook bij staan? Vul het contact formulier in en we voegen je snel toe!