Dyson Airwrap

Als je graag mooie krullen in je lange lokken wil of graag je haar stijl wil dragen dan kan het best lastig zijn om dit zelf te doen. Maar om het elke keer bij de kapper te doen is duur en niet efficiënt. Het beste kan je daarom een apparaat in huis halen, waarbij je zelf simpel krullen kan zetten zodat je elke dag meteen mooi kapsel de deur uit gaat. Dyson staat bekend om haar stofzuigers en heeft dus verstand van het verplaatsen van lucht. Zij zetten hun expertise in om een apparaat te maken, waarmee je in een handomdraai je haar kan krullen, stijlen of kan laten golven. Het gaat hierbij om de Dyosn Airwrap, een multistyler waarmee je zelf eenvoudig een ander kapsel maakt.

Kies je model

Als je krullend, glad of golvend haar wil dan doe je dit eenvoudig met de Dyson Airwrap multistyler. Je hebt hierbij keuze uit de Dyson Airwrap Complete multistyler fuchsia en de Dyson Airwrap Complete multistyler violet. De multistylers verschillen in kleur, maar hebben verder dezelfde handige specificaties om je haar snel in model te brengen. Zo zijn de multistylers voorzien van opzetstukken van 30 millimeter en 40 millimeter om volumineuze en losse krullen te creëren. Daarnaast bevat elk model een stevig gladmakende en zacht gladmakende borstel voor het stijlen en het glad maken van je haren en een ronde volumeborstel om futloos haar om te toveren in een volumineuze bos haar. Tot slot is de multistyler voorzien van een pre-styling dryer, zodat je haar snel handdoekdroog is en een filterreinigingsborstel om het filter van dit apparaat makkelijk schoon te maken. Als accessoires krijg je een hittebestendig anti-slipmatje om je multistyler veilig neer te leggen en een grote opbergdoos om hem makkelijk mee te kunnen nemen.

Profiteer van korting

De Dyson Airwrap is voorzien van veel opzetstukken, zodat je elk model in je haar kan brengen. Je bestelt dit apparaat van Dyson makkelijk en eenvoudig online en op dysonaanbieding.nl profiteer je ook nog eens van veel korting, zodat je de multistyler ook nog eens voor een zacht prijsje kan kopen. Je ziet op de site meteen waar je de aanbiedingen kan vinden. Bestel de Dyson Airwrap online en je hebt het product binnen een mum van tijd in huis.