Een modern interieur met een bank van Design on Stock

Design on Stock is een zeer bekend Nederlands meubelmerk waarbij alle collecties helemaal onder eigen beheer worden geproduceerd op Nederlandse bodem. Om deze reden hebben alle meubels van Design on Stock de bekende kwaliteitsstempel: ‘made in Holland’. Ook zorgen deze aspecten ervoor dat de designmeubels kunnen worden aangeboden voor scherpe prijzen en zeer korte levertijden zonder lange ingewikkelde servicevoorwaarden. Design on Stock is een merk dat hoogstaand topdesign aanbied waarbij alle modellen door ervaren ontwerpers gecreëerd wordt. Ontwerpers die momenteel deze meubels voor Design on Stock creeeren zijn: Gerard van de Berg, Roderick Vos, Marike Andeweg, Studio Tom Dissel, Studio Foomi, Gijs Papavoine, Edward van Vliet en Frederik Roijé. Doordat er een aangename prijs kwaliteitverhouding wordt geboden aan de consument wordt modern design op deze manier erg betaalbaar.

Een nieuwe designbank
Doorgaans zijn zeer lange levertijden voor designmeubels de norm. Door het beleid dat Design on Stock voert, kun je al na een aantal weken genieten van je nieuwe designbank in huis. Levertijden van langer dan drie maanden behoren dan ook tot het verleden en kun je bovendien ieder model een veel verschillende uitvoeringen kiezen. Zo is de bekleding een belangrijk aspect bij het kiezen van een bank. De leer- en stofsoorten die Design on Stock biedt, zijn zeer divers en passen daarom bij zeer veel verschillende woonsituaties. Ook kun je bij de vele verkooppunten uitgebreid en professioneel advies ontvangen over alle mogelijke uitvoeringen.

Design on Stock biedt professionele service
Wanneer je een nieuwe bank gaat kopen, is het vaak lastig om een definitieve keuze te maken gezien je de nieuwe bank nog niet daadwerkelijk in je woonsituatie ziet. Om deze reden biedt Design on Stock de optie aan om alle gekochte meubels te kunnen ruilen. Op deze manier ben je verzekerd van een bank die je helemaal ziet zitten. Bij de verkoopadressen die dit merk aanbieden, kun je altijd deskundig advies inwinnen. Het word daarom ook aangeraden je meubels van Design on Stock te kopen bij een officieel erkend verkooppunt.