Het unieke cadeau voor je zwangere vriendin

Een cadeau vinden voor iemand die zwanger is,  is altijd erg lastig. Vaak krijgt degene die zwanger is veel cadeaus voor de aanstaande baby, de moeder wordt dan vaak vergeten. Er zijn erg veel cadeaus die je aan een zwangere vrouw aan schenken maar het is lastig om een uniek en origineel cadeau te geven. Daar hebben wij de oplossing voor! Dat lees je namelijk verder in deze blog!

Uniek cadeau

Een uniek cadeau bedenken is erg lastig zeker voor iemand die zwanger is of voor iemand die je niet goed kent. Vaak krijgen ze al wat cadeaus en is het lastig om origineel te zijn. Dat vonden ze van Bodycasting ook en kwamen daarom met een idee. Het vereeuwigen van je zwangere lichaam! Maar wat is het? Het is een 3d beeldje van de zwangerschap, hiermee heb je altijd een herinnering van het moment toen je zwanger was van je kindje. Dit is een erg leuk en uniek cadeau omdat het niet voor de hand liggend is en je er mensen een groot plezier mee doet. Ook is het een mooie herinnering voor later want je kan het namelijk voor altijd bewaren.

Hoe wordt het gemaakt?

Het proces van het maken van een beeldje is ook erg leuk, het is namelijk niet iets wat je vaak meemaakt en het is daarom een unieke ervaring. Allereerst krijg je een warm welkom in het atelier en wordt er kennis gemaakt, als dat is gebeurt is het tijd om te beginnen aan het 3d beeldje. Dit wordt gedaan in een speciale ruimte zodat je je helemaal op je gemak voelt. Het verschilt per beeldje en materiaal hoe het proces verloopt, maar over het algemeen gaat het er hetzelfde aan toe. Vaak wordt je met gips ingegipst en vanuit daar gaan ze aan de slag met het maken van een beeldje. Het fijne is dat ze altijd alle tijd voor je nemen en niet gaan overhaasten, vaak duurt het maken van een 3d beeldje van de zwangerschap tussen de 30 en 45 minuten.

Conclusie

Een 3d beeldje van de zwangerschap is een uniek en bijzonder cadeau om iemand te geven. Hiermee vereeuwig je een mooi en speciaal moment in iemand zijn leven. Ook is het een mooie herinnering voor later en herinnert iemand zich voor altijd van wie ze dit bijzondere cadeau hebben gekregen. Ook is het een leuk accessoires voor in de babykamer. Zou jij iemand een 3d beeldje cadeau doen?