Lekkage opsporen in huis

Lekdetectie Amsterdam staat voor u klaar op het moment dat u een vervelende lekkage ontdekt in huis. Een lekkage ontstaat door een kapotte waterleiding. Er kan een scheur of zelfs een breuk in de leiding ontstaan, waardoor water langs de leidingen kan lekken. Waterschade in huis is een van de vervelendste schades die u kunt hebben. Waterschade tast uw hele woning aan en kan al enige tijd aan de gang zijn voor u het ontdekt. U kunt waterschade herkennen aan vochtige en schimmelachtige vlekken op de muren of in het plafond. Vaak is een lekkage ook te herkennen aan druppels water die naar beneden vallen.

Wat is lekdetectie?
OTL-lekdetectie Amsterdam helpt u op het moment dat u erachter komt, dat u een lekkage heeft. Door lekdetectie toe te passen, kan de loodgieter met speciale apparatuur de bron van de lekkage opsporen. Een lekkage ontstaat namelijk altijd op een ander punt dan waar de lekkage tot uiting komt. Het is dus niet zo, dat uw lek op de plek van de lekkage gevestigd is. Vroeger moest de loodgieter gokken waar de bron van de lekkage zich bevond. Dat resulteerde vaak in veel hak- en sloopwerk. Wanneer de lekkage dan toch op een ander punt was ontstaan, was uw muur al kapot. De kosten voor herstel na een lekkage liepen dan ook hoog op. Tegenwoordig wordt er hightech apparatuur ingezet, zodat door de muur heen kan worden gezocht naar de bron van de lekkage. Dit scheelt u onnodige herstelwerkzaamheden.

Lekdetectie Amsterdam maakt korte metten met uw lekkage
Bij een lekkage of waterschade in het algemeen is het belangrijk dat u meteen actie onderneemt. Door de lekdetectie specialist van Amsterdam in te schakelen, voorkomt u namelijk verdere schade aan uw huis. De expert zorgt voor een passende oplossing voor uw problemen met de leidingen.