interieur

Tips voor een nieuwe uitstraling aan je interieur

Een make-over geven aan je interieur? Ben je toe aan verandering in huis en kriebelt het om je inrichting te veranderen? In deze blog krijg je tips voor een nieuw uitstraling.

Grote schoonmaak

Met een grote schoonmaak kun je al veel bereiken in je huis. Vaak zijn meubels versleten of zijn de kleuren dof geworden. Door grondige meubelreiniging zorg je ervoor dat originele kleuren weer terugkomen. Het is ook mogelijk om je vloerbedekking te reinigen, dit zorgt vaak al voor een groot verschil. Wanneer er gerookt is in de woning is het verstandig om het behang te vervangen.

Kleuren toevoegen

Het toevoegen van kleur is een goede manier om de uitstraling van een bepaalde kamer in je huis te veranderen. Je kunt hierbij denken aan gekleurde kussens voor de bank of een kleed voor onder de salontafeltjes. Daarnaast zouden bloemen in een mooie vaas altijd een leuke optie om een ruimte op te fleuren. Er zijn tegenwoordig nepbloemen die bijna niet te onderscheiden zijn van echte bloemen.

Verlichting

Verlichting is zeer bepalend voor de sfeer van een ruimte. Je kunt kiezen voor warme kleuren of een wit licht. Er zijn tegenwoordig veel design lampen die iets zullen bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Ook kun je bepaalde kunst of meubelstukken doormiddel van een spotje nog meer in de ‘picture’ zetten.

Decoratie toevoegen

Het wordt vaak onderschat dat decoratie zeer bepalend is voor de sfeer in een kamer. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een schilderij of een foto, zal de sfeer in je huis al veranderen.  Zo zijn er heel veel verschillende mogelijkheden op het gebied van decoratie. Zelf heb ik destijds een mooie grote spiegel gekocht bij Meubelzaak Enschede. Het heeft mij enorm geholpen door een moodboard te maken zodat medewerkers in de winkel een goed beeld hebben van je smaak en stijl.

Titel : Tips voor een nieuwe uitstraling aan je interieur

Page title : Je interieur een nieuwe uitstraling even doe je zo

Meta discription : Ben je uitgekeken op je huidige inrichting en toe voor iets nieuws? In deze blog lees je een aantal handige tips.

e