Aanbod tuinplanten winter 

Vind jij het zo saai in de winter, omdat je dan in de tuin geen werk hebt? Helemaal niet nodig! Je kunt het hele jaar door genieten van en werken in je tuin. Uiteraard ben je vaker binnen, maar ook dan kun je met de tuin bezig zijn. Ga op zoek naar het aanbod van tuinplanten. Je zult zeker nog wensen hebben op dit gebied. Waar kun je nog wat planten? Kan er een deel van de verharde tuin weer zand worden? Wil je die saaie muur wegwerken? Wil je minder inkijk? Dan is het nu tijd daar aan te werken. Begin met het bepalen van je budget. Grasduin in tuinmagazines en bezoek tuincentra voor inspiratie. Echter ook online vind je een ruim aanbod tuinplanten. Plantengrow.nl is zo’n online aanbieder en kun je online bekijken.  

 Planten als het niet vriest 

Anders dan vroeger werd verteld kun je tegenwoordig het gehele jaar door vaste planten, die goed winterhard zijn, in de grond zetten. Waar je wel rekening mee moet houden is het feit dat de planten niet veel of geen groei zullen laten zien in de wintermaanden, door de lage temperatuur en omdat ze minder zonlicht krijgen.  

 

Planten in de winter kan dus prima, ten minste als de grond niet bevroren is en ook niet bij een sneeuwdek. Het is echter wel aan te raden om planten die heel vroeg bloeien, ook eerder in je tuin te zetten. Geef nieuwe aanplant bij droogte water, ook in de winter. Heb je vragen, stel deze online of aan een van de medewerkers van het tuincentrum.  

Direct van de kweker 

Het voordeel van het kopen van planten, die direct van de kweker komen: 

  • Groot assortiment 
  • Je koopt gezonde planten, kwaliteit 
  • De planten hebben een goed wortelgestel en zullen daardoor snel aangroeien in jouw tuin, in pot gekweekt, gevolg weinig tot geen uitval 
  • Gratis deskundig advies, de kweker brengt graag zijn passie voor planten en/of bomen op zijn of haar klanten over 
  • Garantie op je aankoop 
  • Vaak diverse maten te koop van klein tot groot 
  • Online kopen 24/7 mogelijk 
  • Soms bezoek aan kwekerij mogelijk om te kijken hoe alles groeit