wasmanden

Ruimte voor al je wasgoed: Top 5 grote wasmanden van dit jaar

De was doen is niet de leukste taak in het huishouden. Maar als je dan toch al het wasgoed bij elkaar hebt verzameld, wil je natuurlijk niet elke keer meerdere tripjes naar de wasmachine maken met kleine wasmanden. Daarom hebben we voor jou de Top 5 grote wasmanden van dit jaar op een rijtje gezet. Zo heb je voldoende ruimte voor al je wasgoed en hoef je niet meer heen en weer te lopen. 

1. Curver Knit Wasmand 

Deze Curver Knit Wasmand heeft een inhoud van maar liefst 60 liter. De wasmand heeft handgrepen aan de zijkant, zodat je de wasmand makkelijk kunt verplaatsen als hij vol is. Daarnaast is de wasmand gemaakt van een stevig materiaal en heeft hij een moderne uitstraling. 

2. Rotho Pasvorm Wasmand

Met 50 liter inhoud is deze Rotho Pasvorm Wasmand perfect voor grote gezinnen die veel was hebben. Omdat de wasmand smal en hoog is, past hij makkelijk in kleine ruimtes. Bovendien heeft hij wieltjes aan de onderkant, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. 

3. Leifheit Allround Wasmand 

Zoals de naam het al zegt, is deze wasmand geschikt voor allerlei soorten was. De Leifheit Allround Wasmand heeft een inhoud van 60 liter en twee handgrepen, zodat hij makkelijk op te tillen is. Daarnaast heeft hij een strak design en is hij gemaakt van duurzame materialen. 

4. Wenko Corno Wasmand

De Wenko Corno Wasmand heeft een inhoud van 43 liter en is perfect voor mensen die niet veel ruimte hebben. Omdat de wasmand rond is, is hij gemakkelijk op te bergen in kleine ruimtes. Daarnaast heeft hij een modern design en handgrepen aan de zijkant. 

5. Curver Vintage Wasmand

Als je op zoek bent naar een mooie wasmand die ook nog eens groot genoeg is, is de Curver Vintage Wasmand een goede optie. De wasmand heeft een inhoud van 60 liter en ziet eruit als een ouderwetse rieten mand. Daarnaast is hij gemaakt van kunststof, waardoor hij makkelijk schoon te maken is. 

 

Conclusie

Het vinden van een grote wasmand kan best lastig zijn. Hopelijk hebben we je kunnen helpen met onze Top 5 grote wasmanden van dit jaar. Of je nu op zoek bent naar een duurzame wasmand of een wasmand die er mooi uitziet, er is voor ieder wat wils. Met een grote wasmand hoef je niet meer heen en weer te lopen naar de wasmachine en heb je voldoende ruimte voor al je wasgoed. Happy washing!

Bron: Massamarkt