vloer

Voorkom krassen op jou laminaat, koop vloerbeschermers!

Je herkent het wel, je hebt net een nieuwe vloer gelegd of laten leggen en bent bang dat deze beschadigd raakt. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt en om deze reden is het goed om je vloer te beschermen. Over het algemeen zijn er diverse manieren beschikbaar om je vloer te beschermen. Zo kun je bijvoorbeeld een speciale laag wax eroverheen gieten, maar je kunt er ook voor kiezen om vloerbeschermers te plaatsen onder de poten van jouw stoelen. Met deze vloerbescherming onder de poten van jouw stoelen zorg je ervoor dat de vloer in jouw huis optimaal en mooi blijft waardoor de waarde behouden wordt.

 

Denk jij dat het niet werkt? Bekijk dan eens goed welke schade stoelen en andere meubels aan jouw vloer toebrengen. Je zult direct constateren dat vrijwel alle meubels je vloer beschadigen en dat is natuurlijk zonde. Over het algemeen zijn de stoel- en tafelpoten het meest funest voor je vloer. Voorkomen is beter dan genezen en in dat kader is het aan te raden om gebruik te maken van vloerbescherming voor jouw meubilair. Hierdoor weet je zeker dat je de problemen voor bent!

Kijk eerst naar het type vloer en bestel vervolgens de juiste vloerbeschermers

Als eerst is het van groot belang dat je kijkt naar het type vloer dat je hebt. Heb jij bijvoorbeeld een gladde of een ruwe vloer? Een houten of een gietijzeren vloer? Al deze factoren spelen een rol bij het kiezen van de juiste vloerbeschermers. Heb jij dit inzichtelijk dan kun je gericht online gaan zoeken naar de juiste producten voor optimale bescherming.

 

Nu is het zo dat het complex is om te bepalen welke vloerbeschermers je nodig hebt en om deze reden is het aan te raden om te chatten of contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt bij verschillende websites zoals Stoeldop Shop contact opnemen met de klantenservice. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken naar de verschillende type vloeren waardoor jij zeker weet welke vloerbeschermer het beste past bij jouw vloer.

Wat kosten vloerbeschermers

Tot slot is nog de vraag wat vloerbeschermers kosten. Als eerst is het goed om te melden dat een vloerbeschermer niet veel geld kost. Je kunt deze namelijk eenvoudig online bestellen en voor ongeveer 15 stuks 2,5 mm dikke vloerbeschermers betaal je slechts vijf euro. Naast de 2,5 mm dikke vloerbeschermers is het ook mogelijk om dikkere klevers aan te schaffen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor de 3,5 mm dikke vloerbeschermers. Let echter wel op dat je niet te dikke neemt, want dan glijden de stoelen niet meer fijn. Kortom, het is de moeite waard om deze klevers aan te schaffen. Hierdoor verhoog je de duurzaamheid van jouw vloer!