ontruiming

Woningontruiming in Almelo en Heerenveen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor woningontruiming in Almelo of woningontruiming in Heerenveen? 038 Woningontruiming staat voor u klaar om dit op professionele wijze aan te pakken. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Hiervoor hebben ze vakkundige medewerkers in dienst die de juiste certificaten hebben. Uw woning of bedrijfspand wordt netjes leeggehaald en bezemschoon opgeleverd.

Samenwerking met goede doelen

038 Woningontruiming werkt samen met diverse goede doelen, waar nog bruikbare spullen aan gedoneerd worden. Dit zijn het Leger des Heils, vrouwenopvangen zoals Kadera en Stichting het Vergeten Kind. Na een woningontruiming blijven er vaak spullen over die u niet terug wenst, maar die nog wel goed genoeg zijn voor een tweede leven. Donatie is hier een uitstekende optie, aangezien u op deze manier andere mensen weer blij kunt maken. Het doneren gebeurt uiteraard met uw toestemming.

Uiteraard kunt u alle spullen die u terug wenst, terug krijgen. 038 Woningontruiming vraagt u om voor de ontruiming een lijst op te stellen van alle spullen die niet weggegooid of gedoneerd mogen worden. Deze worden voor u verzameld, zodat u het na de ontruiming weer terug kunt krijgen.

De dienstverlening van 038 Woningontruiming

De dienstverlening voor woningontruiming in Heerenveen en woningontruiming in Almelo stopt niet bij enkel de woningontruiming. 038 Woningontruiming biedt nog enkele andere diensten. Deze zijn voor u op een rijtje gezet:

  • Het ontruimen van woningen, garageboxen, bergingen en zolders;
  • Spoedontruimingen (een 24-uurs service);
  • Het opkopen en opslaan van inboedels;
  • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken;
  • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren.

De werkwijze bij woningontruiming

Om de woningontruiming zo spoedig mogelijk te laten verlopen, hanteert 038 Woningontruiming altijd een vaste werkwijze. Het bedrijf komt eerst altijd langs om naar de locatie te kijken. Zo maken ze een inschatting van de werkzaamheden, zodat de uiteindelijke werkzaamheden soepel kunnen verlopen. Op basis van die bezichtiging wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Dit is altijd een transparante offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zodra u akkoord gaat, wordt de datum voor de ontruiming ingepland.

Het opstellen van een zorgplan

Als u 038 Woningontruiming inschakelt voor het ontruimen van een woning na het overlijden van een familielid of kennis, stellen zij altijd een zorgplan op. Hier staat in hoe het bedrijf te werk gaat met de ontruiming, en of er extra zorg nodig is. Het doel hier is om u zoveel mogelijk te ontzien. Er wordt ook altijd overlegd over een aantal belangrijke zaken, zoals voorwerpen met emotionele betekenis.

Neem contact op via de website

Wilt u 038 Woningontruiming inschakelen voor de ontruiming van een woning? Kijk dan direct op de website voor meer informatie en de diverse kanalen om contact op te nemen. U bent van harte welkom bij 038 Woningontruiming voor woningontruiming in Almelo en woningontruiming in Heerenveen. Uw woning of bedrijfspand wordt op een professionele wijze ontruimd.