Design meubelen Assen; waaraan denk je dan

Design meubelen Assen; waar denk je dan aan? Als je het hebt over design meubelen, dan denk je toch gauw aan meubelen die gemaakt zijn in onmogelijke constructies. Stoelen of banken waar je nauwelijks op kunt zitten. Kasten die er alleen zijn voor de sier. Strakke vormen zonder comfort. Maar de werkelijkheid is heel anders! Om dat met eigen ogen te kunnen zien en zelf te ervaren hoe je zit op bijvoorbeeld een design bank of stoel kun je een kijkje gaan nemen in de showrooms vol design meubelen. Bij Design meubelen Assen vind je een groot assortiment. Ook in Ommen (Overijssel) of in Dwingeloo (Drenthe) vind je enorme showrooms met prachtige design meubelen. Hier ontdek je zelf dat functionaliteit en design prima samengaan. Hier krijgen design meubelen de ruimte die ze verdienen en de design meubelcollectie bestaat onder andere uit Leolux, Montis, Design on Stock, Rolf Benz, Pilat en Pilat, Desede, Artifort en nog vele anderen.

Design meubelen Assen zorgt voor een eyecatcher in jouw huis

Ben je op zoek naar een eyecatcher in jouw huis? Dan kun je voor Design meubelen Assen terecht bij één van de showrooms van Wiechers Wonen. In de mooie en ruim opgezette showrooms kun je op je gemak rondlopen. Het team kan je ook helpen met advies. Neem dan foto’s van je huidige interieur mee en het liefst ook de maten van de ruimte waarvoor jij naar die eyecatcher op zoek bent. Ben je op zoek naar een tafel, een stoel of een bank, het team kan je helpen bepalen of dat meubelstuk past bij de rest van je interieur. Design meubelen Assen zijn altijd bijzonder en vaak uniek. Ze worden gemaakt van de mooiste materialen en gaan jaren mee. Na verloop van vele jaren kun je jouw design meubel opnieuw laten stofferen zodat je nog veel meer jaren plezier aan beleeft.

Wat is de essentie van een meubel?

Bij het ontwerpen van design meubels valt de ontwerper altijd terug op de essentie van het gebruik van dat meubel; ofwel de basis waarvoor het meubel moet dienen. Een design meubel wordt tegenwoordig niet alleen ontworpen voor de eenheid en de schoonheid. Nee het gaat bij het ontwerpen steeds meer om het meubel om een zo lang mogelijke levensduur waarbij getracht wordt het meubel zo duurzaam mogelijk te produceren. Wanneer je graag een design meubel in huis wilt hebben dan moet de vormgeving van dat meubel je wel aanstaan. Daarnaast moet dat meubel ook praktisch in gebruik zijn. Advies vragen bij het kopen van een design meubel is dan ook verstandig, de medewerkers van Design Meubelen Assen staan voor je klaar. Je kunt naar een showroom gaan om de kwaliteit van het designmeubel vast te stellen en daarbij gelijk om advies vragen welke stof van welke kwaliteit het beste bij jullie interieur past.

Waarom zijn design meubelen zo duur?

Design meubelen zijn vaak duurder dan normale meubels omdat ze niet in een grote oplage worden gemaakt. Daarnaast worden design meubelen vaak met de hand gemaakt. De kwaliteit van de te gebruiken materialen is ook één van de kostenposten. Zeker nu steeds meer ontwerpers gaan voor duurzame materialen in combinatie met de beste kwaliteit stoffen. Hierdoor zullen design meubelen ook veel langer meegaan als ‘gewone’ meubelen. Omdat het ontwerp van design meubelen tijdloos is kun jaren plezier hebben van jouw eyecatcher.

Ben je op zoek naar prachtige en unieke meubelen, kom dan voor design meubelen Assen naar Wiechers Wonen!