woningontruiming

Hier moet je als verhuurder rekening mee houden!

Er zijn in Nederland steeds meer vermogende mensen die ervoor kiezen om vastgoed te kopen. Vastgoed wordt gezien als een goede investering met al snel een mooi rendement. Als je echter de verkeerde beslissingen neemt, kan een vastgoedinvestering je in grote problemen brengen. Het is daarom uiterst belangrijk om van te voren te weten wat hier allemaal bij komt kijken zodat je weet wat de risico’s zijn.

Hoeveel eigen vermogen leg je in?

Als je zo veel mogelijk geld met vastgoed wilt verdienen, kun je er het beste voor kiezen om zo veel mogelijk panden te kopen met het vermogen dat je hebt. Hiervoor is het van groot belang dat je geld leent bij de bank. In dat geval kan je namelijk in plaats van een pand meerdere panden kopen. Je betaalt dan wel meer rente, maar de verhuuropbrengsten zijn veel hoger. Hierdoor houd je onderaan de streep meer over.

Zorg voor een goed contract

Zowel bij het verhuren van een woning als bedrijfspand is het van belang dat je een goed contract hebt. Een van de onderdelen waarmee je het risico kan beperken, is de hoeveelheid borg die je in rekening brengt. Op het moment dat een huurder zijn borg niet betaalt, kun je ervoor kiezen om een gedeelte van de borg in te houden. Daarnaast is het voor een woningontruiming ook van belang dat alles contractueel ook goed geregeld is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan de rechtbank besluiten om Goedkoop Ontruiming Breda dit uit te laten voeren. Dit kan allerlei kosten met zich meebrengen en dat is natuurlijk zonde. 

Schakel de juiste partijen in

Als je veel vastgoed hebt dan kun je veel klussen niet meer zelf doen. Het is in dat geval erg belangrijk dat je in zee gaat met de juiste aannemers. Zorg ervoor dat je een lijst aan bedrijven hebt die je in kunt schakelen wanneer er iets niet helemaal in orde is. Zo is het bijvoorbeeld prettig om na een woningontruiming Actie Schoonmaken in te schakelen voor een grondige schoonmaak van de woning. Je kunt daardoor de woning weer sneller op de markt brengen en dat is natuurlijk prettig. Houd er wel rekening mee dat de kosten hiervoor snel op kunnen lopen.