boxsprin

Kleine slaapkamer? Kies dan voor een twijfelaar boxspring!

Een boxspring wordt in sterk uiteenlopende modellen en varianten verkocht. Denk aan een boxspring voor één persoon, een regulier model voor twee personen en een twijfelaar boxspring! Het voordeel van een twijfelaar boxspring is dat je hier met twee personen in kunt slapen, zonder dat een groot deel van de ruimte van je slaapkamer wordt ingenomen. Kijk je enkel naar comfort, dan is een tweepersoons boxspring vaak een betere keuze dan een twijfelaar boxspring. Zie de twijfelaar boxspring als de ideale oplossing voor zij die een royaal bed wensen voor zichzelf en af en toe een vriend of vriendin hebben te logeren! 

 Boxspring kopen? Op deze pagina lees je meer over de voordelen van een twijfelaar boxspring en de mogelijkheden die je hebt, om de ruimte in een kleine slaapkamer optimaal te benutten. 

 

 Een twijfelaar met opberglades aan de onderzijde

Wanneer je voor een (twijfelaar) boxspring kiest, is het raadzaam om altijd voor een model met opbergruimte te gaan. Deze opbergruimte wordt vaak geboden in de vorm van een of twee losse lades onder het bed. De lades zijn fijner dan de open onderkant van een ledikant. Je ziet de spullen namelijk niet die je onder het bed bewaart. Daarbij wordt in deze lades vaak minder stof verzameld dan onder het bed bij een ledikant. De lades zijn ideaal voor het opbergen van een extra kussen, je winter- of zomerdekbed, enzovoorts. 

 

Laat het voetenbord weg bij je boxspring

Kies niet alleen voor opberglades onder de boxspring, maar laat ook het voetenbord weg bij een twijfelaar boxspring. Een voetenbord kan de boxspring een luxe uitstraling geven, maar voegt weinig toe aan het comfort van het bed. Door het voetenbord weg te laten bespaar je op de ruimte, omdat het bed compacter wordt. Ideaal voor in een kleinere slaapkamer! 

 

Twijfelaar boxspring in een lichte kleur 

Om een kleine slaapkamer groter te laten ogen, is het verstandig om de twijfelaar boxspring in een lichte kleur te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een kleur als beige, wit of bijvoorbeeld lichtblauw. Op deze manier lijkt de slaapkamer niet onnodig klein! Daarbij passen deze kleuren in ieder interieur.