Vloer

Maak van je huis een thuis met een eiken Hongaarse punt vloer!

Een huis is pas een thuis als jij je er goed voelt. Een stel leuke meubels kan een sfeer geven maar de vloer, die kan het maken of breken. De vloer leef je op, lig je op, speel je op en niet te vergeten zie je iedere dag. Een vloer geeft sfeer en karakter in je woning. Met een mooie vloer maak je het! Daar kan geen leuk bankstel tegen op.

Een natuurproduct leeft

Met een eiken vloer maak je zeker het verschil. Je gaat hierbij voor een natuurproduct. Een natuurproduct leeft, geen plank is hetzelfde en hoe ouder en de vloer hoe mooier hij vaak wordt. Een houten eiken vloer kan bijna overal in huis worden toegepast. Met uitzondering van de natte ruimtes. Het is een blijft een natuurproduct dus het product wordt minder mooi en gaat werken als het te vochtig wordt. Het grootste voordeel is dat een houten vloer jaren meegaat. Houten vloeren kun je namelijk schuren en weer lakken zodat hij met deze goede opknapbeurt weer jaren mee kan.

Laat Hongaarse vloerpunt leggen door een bedrijf

Een plank kun je natuurlijk recht leggen maar ook in verschillende motieven. Denk hierbij een de welbekende visgraat of de iets minder bekende Hongaarse punt vloer. Als ik ergens fan van ben dan is het wel deze manier van leggen. Met de Hongaarse punt zijn de punten van de plank al in verstek gezaagd. Hierdoor ontstaat er letterlijk een punt als je twee planken met de schuine punten tegen elkaar legt. Verschil met de visgraat is dat deze planken haaks op elkaar liggen.

Met een Hongaarse punt geef je de vloer veel meer karakter. Er is geen type woning waar dit in hoort. Het geeft een stoer uiterlijk in een nieuwbouwwoning. Het geeft sfeer in een karakteristiek huis en het past vooral in de eiken kleur heel mooi bij de verschillende meubel soorten en wand kleuren. Eiken straalt echt in één keer warmte uit. Dat is toch wat je zoekt in jouw interieur?

Welk type vloer je ook kiest, laat hem leggen

Een Hongaarse punt komt tegenwoordig ook voor in vinyl of bij PVC vloeren. Maar eerlijk gezegd kan het niet op tegenover echt hout. Bij hout leeft het product als waren met je mee. Let wel op dat dit vloeren zijn die je laat leggen. Het is erg arbeidsintensief en vraagt om vakmanschap. Ook weet een gerenommeerd bedrijf alles over de benodigde ondergrond /vloer.

Maak van je huis een thuis met een eiken Hongaarse punt vloer!