Minimalistisch inrichten met RVS

Bij minimalistisch inrichtingen is er een verschil tussen saai en goed ingericht. Het is daarom belangrijk om de juiste materialen en meubilair in te zetten voor een prachtig appartement of huis. Voor een minimalistische inrichting leent RVS zich perfect, door de moderne grijze kleur en bewerkelijkheid van het RVS. Vaak zijn RVS materialen erg strak en dus perfect voor een minimalistische inrichting. Natuurlijk moet je wel weten wat de mogelijkheden zijn van RVS. Daarom zetten wij het voor je op een rijtje.

RVS trapleuning en balustrade

Een RVS trapleuning in combinatie met een balustrade is een prachtig aanzicht. Vaak kun je de balustrade combineren met glas, om op die manier extra licht door te laten komen. In het geval van trapleuning is het zelfs mogelijk om het te belichten met LED voor een bijna futuristische uitstraling! Deze trapleuningen moeten natuurlijk wel op maat worden gemaakt. De balustrade aan zich is ook erg mooi voor op het balkon of dakterras.

Een RVS vloerluik voor extra ruimte

Een vloerluik is niet alleen erg praktisch, doordat het extra ruimte creëert, het past ook nog eens perfect bij een modern interieur. Met name de glazen vloerluiken zijn een aanrader, doordat je kunt pronken met een prachtige wijnkelder of souterrain. Het vloerluik past ook nog eens bij houten vloeren, waardoor het in vrijwel elk interieur past!

Strak RVS meubilair

Een salontafel in de woonkamer van RVS in combinatie met hout en glas is de perfecte aanvulling op jouw woonkamer. Door de strakke vormen en kleuren zijn er weinig extra accessoires nodig, waardoor je kunt genieten van een minimalistisch interieur! Ook voor het terras kun je kiezen voor RVS terrastafel in combinatie met bijvoorbeeld keramiek of glas. Het is niet alleen erg stevig, wat erg belangrijk is voor buiten, het geeft ook nog eens een rustige uitstraling aan de tuin.