Verhuizen 2

Binnenkort verhuizen? Lees wat je niet moet vergeten

Verhuizen is voor veel mensen een heel gedoe. Het regelen, plannen en de stress die erbij komen kijken is niet niks. Maar wees niet getreurd, want je bent ongetwijfeld niet de enige. Om jouw verhuizing in goede banen te leiden, hebben wij een aantal handige tips voor je opgesomd.

1. Begin op tijd
Als je gaat verhuizen dan weet je dit vaak wel ruim van tevoren. Vanaf het moment dat je een definitieve datum hebt, is het verstandig om te beginnen met plannen. Bedenk wat je wilt doen, hoe je alles gaat aanpakken en wat je nodig hebt voor de verhuizing. Noteer alles voor jezelf op, zodat je niets zult vergeten.

2. Vraag om hulp
Het is vanzelfsprekend dat je een verhuizing niet in je eentje kunt doen. Je hebt hier hoe dan ook hulp bij nodig. Vraag daarom aan je vrienden of familie of zij je hierbij kunnen helpen. Zo maak je het alleen maar makkelijker voor jezelf en uiteindelijk is het ook gezellig om weer met z’n allen bij elkaar te zijn.

3. Verhuisbedrijf inhuren
Een ideale verhuizing is als je helemaal niets hoeft te doen. Of dit bestaat? Zeker! Bij Verhuisbedrijf Draagkracht ben je dan op het juiste adres. Zij helpen jou van A tot Z met de verhuizing. Denk hierbij aan het sjouwen van alle dozen en meubels, een eigen bus of vrachtwagen en ze kunnen zelfs je spullen inpakken als je écht nergens zin in hebt.

4. Verzekeringen opzeggen
Waar mensen later pas achter komen is dat je zelf nog achter alle abonnementen en verzekeringen aan moet gaan. Het is natuurlijk doodzonde als je blijft doorbetalen voor iets waar je geen gebruik van maakt. Denk hierbij aan de volgende verzekeringen en abonnementen: inboedel-en opstalverzekering, woonlastenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, gas en elektriciteit en wellicht je tv en internet abonnement.