De populairste woontrends van het jaar

We hebben nog een paar maanden te gaan voordat het nieuwe jaar begint, wat gaat de tijd toch snel! Veel mensen verbouwen of verhuizen in de zomer en dat is dit jaar ook weer zo! Of je nou alleen een nieuwe bank wilt, de hele keuken verbouwen of een nieuw huis kopen, iedereen kan wel wat tips en inspiratie gebruiken. Ik krijg vaak te horen dat de woontrends te snel of onopgemerkt voorbij gaan. Veel mensen weten niet waar ze hun inspiratie vandaan moeten halen. Daarom speciaal voor onze woonliefhebbers, de populairste woontrends van 2019 op een rijtje!

Epoxyvloer

Als je een fan bent van strakke, moderne vloeren die ook nog eens lang meegaan, dan is de epoxyvloer iets voor jou! Epoxyvloeren zijn een vorm van gietvloeren en erg populair bij zakelijke en particuliere klanten. De vloer word vloeibaar gegoten en moet dan uitharden. Het resultaat is een strakke, slijt vaste vloer zonder naden! De epoxyvloer is makkelijk schoon te maken, gaat 10-15 jaar mee en kan in elke gewenste kleur(combinatie) gegoten worden. Ook is het mogelijk om vloerverwarming aan te leggen.

Leren hoekbank in de populaire cognac kleur

The bigger, the better! Iedereen houd wel van een grote bank om in te ploffen na een lange werkdag. Hoekbanken zijn dit jaar razend populair geworden. Wat zo interessant is aan deze trend is dat alleen de leren hoekbanken een piek in de verkoop hebben gehad dit jaar. Veel mensen stappen over naar een leren hoekbank, omdat deze makkelijker schoon te houden zijn. De meest gekochte kleur leer dit jaar is de kleur cognac. Deze kleur zie je niet alleen terug in banken en mag eigenlijk een trend op zichzelf zijn. Als je al een nieuwe bank hebt aangeschaft, kies dan voor accessoires in de kleur cognac.

Verschillende vormen

Een van de leukste trends is het mix and matchen van vormen. Steeds vaker besluiten we om verschillende vormen met elkaar te combineren. Ga voor een ronde wasbakken op een rechthoekige kast. Of kies voor verschillende spiegels op de muur, allemaal in een andere vorm.

Dit zijn de meest populaire trends van 2019!