Tips om uw huisdeuren aan te passen aan uw eigen wensen

Deuren op maat zijn een trend in 2020: zie hoe u uw binnen- of buitendeur kunt transformeren en uw woninginrichting kunt vernieuwen!

Vertrouwen op een kleurrijke en aangepaste deur kan de beste manier zijn om uw gasten te verwelkomen. De neiging tot 2020 verandert het milieu en wordt een hoofdrolspeler tussen de andere elementen. Er zijn vele manieren om deze transformatie te maken en de ingang van uw huis kleurrijker, vrolijker en uitnodigender te maken: kies gewoon uw favoriete kleur inkt en de hand om te werken!

Met creatieve ideeën kunt u ook uw eigen thema creëren, met bloemmotieven, geometrische vormen of een patroon dat u bevalt. U kunt deze innovatie ook toepassen op alle deuren van het huis: de keuken, de badkamer, de woonkamer en natuurlijk uw persoonlijke slaapkamer. Bekijk gewoon onze tips:

Tape en inkt van verschillende kleuren

U kunt verschillende ontwerpen en assemblages maken met alleen plakband. Gebruik gewoon de tape om de ruimtes af te bakenen die met de verf worden geschilderd. Je kunt driehoeken, diamanten, vierkanten, strepen maken – er zijn geen regels of beperkingen!

Na het afbakenen van de onderdelen met het lint, gebruik dan verven van verschillende kleuren om de tekeningen te schilderen. Een andere interessante optie is om de deur in tweeën te delen door middel van een diagonaal lint. Schilder de bovenkant met één kleur en de onderkant met een andere tint, die totaal anders kan zijn of gewoon een lichtere tint (het ziet er prachtig uit!).

Decoratieve stickers

De stickers zijn ook geweldige decoratieve bondgenoten: ze hebben de kracht om zonder veel moeite de omgeving te creëren die u wilt. Dit is een eenvoudige manier om de deur aan te passen zonder te veel van uw geld in beslag te nemen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Er zijn stickers met ontwerpen van bloemen, bomen, vogels en meer moderne kleurrijke prints. U kunt zelfs muurstickers gebruiken. Bevestig ze gewoon met dubbelzijdige isolatietape of houtlijm: zo kunt u nog steeds ontsnappen aan het vuil dat kenmerkend is voor verven.

Gebruik de schoolbordverf om een tekenbord te maken

De geëmailleerde verven die een schoolbordaspect creëren, krijgen steeds meer ruimte in de woningdecoratie: ze worden veel gebruikt bij het schilderen van muren, meubels en deuren.

Het creëert een mat effect en maakt de realisatie van krijttekeningen mogelijk: laat je creativiteit de vrije loop om aantekeningen te schrijven, boodschappen te inspireren en iets te doen dat met jou en je familie te maken heeft. Er zijn zelfs professionals die gespecialiseerd zijn in dit type ontwerp en die naar huis gaan om een ongelooflijke look te creëren voor iedereen die hun diensten wil inhuren. Dus, heb je al besloten hoe je deur er dit jaar uit zal zien?

Deurkrukken

Een andere coole optie is het bijwerken van de deurkrukken, die kunnen worden geschilderd of vervangen, indien nodig, door modernere modellen die passen bij de nieuwe stijl van decoratie. Het belangrijkste is om uw creativiteit de vrije loop te laten en zo uw ideeën te laten stromen om de deuren van uw huis, dat een meer charmante en goed vernieuwde look zal hebben, te personaliseren.

Bron: deurenweb.nl