Verhuizen

Verhuizing doorgeven in Arnhem

Bij een verhuizing komen altijd veel dingen kijken. Net zoals het doorgeven van een verhuizing aan de gemeente Arnhem. Let op: Een verhuizing moet binnen vier weken voordat u verhuist worden doorgegeven en uiterlijk 5 dagen na het verhuizen.

Waar verhuizing doorgeven

Als u in Arnhem gaat verhuizen dan geeft u het door aan de gemeente Arnhem. Dit kan via het e-formulier op de site van de gemeente Arnhem, hier is een DigiD voor nodig. Via daar kunnen ook andere inwonende verhuisd worden, zodat het maar een keer gedaan hoeft te worden.

Wie mag een verhuizing doorgeven?

Het is voor meerdere mensen mogelijk om een verhuizing voor u door te geven. Of u kunt verhuizingen doorgeven voor anderen. Dit zijn de volgende personen:

  • Mensen van 16 jaar en ouder mogen zelf een verhuizing doorgeven
  • Mensen die samenwonen zoals echtgenoten en geregistreerde partners voor elkaar.
  • De ouders/voogd/verzorger voor minderjarige.
  • De meerderjarige kinderen van inwonende ouders
  • Een curator voor iemand die onder curatele is ingesteld.
  • Een persoon die schriftelijk gemachtigd is.

Wat als ik mijn verhuizing te laat aangeef?

Geeft u een verhuizing te laat aan? Dus later dan 5 dagen na de verhuizing. Dan kan dit een geldboete kosten. Gemeenten mogen zelf de keuze maken of ze u beboeten. Deze boete kan oplopen tot maximaal €325,- euro. Daarom is het belangrijk om een verhuizing op tijd door te geven, want vergeten is zonde.

Verhuizen in Arnhem?

Tijdens een verhuizing wilt u graag dat alles zo vlot en soepel mogelijk verloopt. Het is een drukke periode waarin u al genoeg aan het hoofd heeft. Een betrouwbaar verhuisbedrijf in Arnhem vinden is gelukkig geen enkel probleem. Met ons aangeraden verhuisbedrijf kunt u georganiseerd verhuizen. Want georganiseerd verhuizen is veel meer dan al je grote en kleine bezittingen in een verhuiswagen stoppen. Door je spullen en meubels op een overzichtelijke manier op te delen zul je alles snel weer terug kunnen vinden.