Landelijke woonkamer inrichting

Een industrieel interieur combineren met andere stijlen

Houd jij van strak en robuust? Word jij helemaal gelukkig van een mooi strak interieur met een robuuste uitstraling en stoere elementen? De industriële woonstijl is erg populair. We zien het dan ook erg vaak voorbij komen in verschillende woonprogramma’s. Maar ben jij eigenlijk ook fan van andere woonstijlen? Of moet je rekening houden met een partner die een andere stijl heeft? In dit artikel vertellen we je hoe je een industrieel interieur met andere woonstijlen kunt combineren.

Landelijke sfeer

Een van de beste woonstijlen waarmee je een industrieel interieur kunt creëren is landelijkheid. In een landelijk interieur wordt namelijk ook veel gebruik gemaakt van robuuste materialen. Een industriële stijl is vaak stoer en kil, terwijl een landelijk interieur warm en sfeervol is. Deze twee stijlen kun je dus perfect met elkaar combineren. Plaats bijvoorbeeld een donkere houtenvloer en gebruik warme materialen. Wees ook zeker niet bang om verschillende soorten hout in het interieur te gebruiken.

Landelijke woonkamer inrichting

Modern en chic

Heb je een heel modern interieur? Als je woning modern is ingericht, kun je de industriële stijl heel goed toepassen. Een modern interieur bestaat namelijk uit strakke elementen en laat dat nu net ook industrieel zijn. Vervang bijvoorbeeld een aantal opvallende elementen in het interieur om de industriële stijl door te laten schemeren. Koop een stoere tafel van beton of schaf nieuwe lampen aan. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe vloer te laten leggen. Plaats bijvoorbeeld een gietvloer met een betonlook. Gietvloeren staan er om bekend dat ze erg strak zijn en in elk interieur passen. Neem een kijkje op Gietvloerbetonlook.nl en laat je inspireren.

Design wookamer inrichting

Romantiek

Wist je dat je een industrieel interieur ook heel goed kunt combineren met een romantische woonstijl? Bij industrieel denk je niet meteen aan zachte kussentjes en romantische kaarsjes, maar je kunt dit heel goed toepassen. Naast de stoere materialen zoals staal en beton, kun je ook hout toevoegen in je woning. Donker hout geeft direct een intieme en romantische sfeer. Met accessoires kom je ook al een heel eind. Gebruik lichte kleuren zoals pastel en maak gebruik van zachte materialen. Een lekkere plaid op de bank en laat de romantiek maar beginnen.